گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

دستور پخت ماد کیک

گروه پارس وینا


ماد کیک (Mud Cake)  یکی از کیک های شکلاتی معروف در جهان است که به دلیل مرطوب بودن بافت کیک این نام را به آن داده اند " Mud " در انگلیسی به معنی گل می باشد حتما این کیک خوشمزه  رو درست کنید طعمش عالیه دستورش خیلی راحته برای مشاهده دستور پخت به ادامه مطلب بروید...........


 

 

ماد کیک (Mud Cake) 


مواد لازم 

سیب زرد، قرمز و سبز   = از هر کدام یک عدد

شکلات شیری   = 400 گرم

تخم مرغ  = 6 عدد

خامه  = 250 گرم

شکر  = نصف پیمانه

پودر کاکائو  = 2 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه

قسمت فوقانی سیب را جدا کرده ، سپس آنها رو پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید.اگر سیب ها خیلی درشت بود رنده کردن 2 عدد از آنها کافی است. شکلات ها را به صورت بن ماری ذوب کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و برای یکدست شدن کمی با همزن برقی بزنید. کف و اطراف قالب گرد 23 سانتی متری را با کاغذ روغنی پوشانده و چرب کنید. مواد را داخل قالب بریزید ، داخل سینی فر حدود 1 لیتر آب داغ ریخته و قالب را داخل سینی قرار دهید، سینی را داخل فر برقی گرم شده از پایین با درجه 180 درجه سانتی گراد و یا  فرگازی گرم شده از پایین با درجه متسط قرار دهید.کیک را به مدت 20 دقیقه به این شکل پخته و بعد قالب را با فویل آلمینیومی یا سینی فلزی بپوشانید و 20 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید ،این کیک باید در آخر پخت خود گرفته باشد و حات مایع نداشته باشد.قالب را از فر دراورده و بعد از اینکه کاملا خنک شد کیک را از قالب جدا کنید.


نکته

  1. از قسمت فوقانی سیب ها می توان برای تزیین روی کیک استفاده کرد.
  2. این کیک را می توان به صورت دسر سرو کرد.
  3. قالب کیک نباید کمربندی باشد زیرا در حین پخت، آب داخل سینی وارد کیک می شود.
  4. در این کیک می توان به جای سیب از رنده پوست دو عدد پرتقال و گوشت این میوه استفاده کرد که طعم بسیار خوبی دارد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.