گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

کیک موکا


این کیک خیلی خوشمزه هست، حتما پیشنهاد می کنم این کیک رو درست کنید، برای عصرونه همراه با چای خیلی می چسبه . امیدوارم از خوردنش لذت ببرید.      نوش جان

برای مشاهده دستور پخت به ادامه مطلب بروید...........


 

 

کیک موکا ( Moka cake)


مواد لازم برای 9 برش

شکر  = سه چهارم پیمانه

آب = یک دوم پیمانه

پودر قهوه اسپرسو = یک قاشق سوپخوری ( یا قهوه معمولی 2 قاشق سوپخوری)

شکلات تلخ یا کم شیرین 60 درصد = 100 گرم ، خرد شده

زرده ی تخم مرغ = 2 عدد

وانیل = یک چهارم قاشق چایخوری

آرد = یک سوم پیمانه ( 50 گرم )

پودر کاکائو = یک دوم پیمانه ( 35 گرم )

سفیده ی تخم مرغ = 5 عدد

خامه ی زده شده = 120 گرم

توت فرنگی برش داده شده = یک و یک دوم پیمانه ( یا شاه توت )



طرز تهیه


قالب گرد کمربندی 23 سانتی متری را چرب کرده و کنار بگذارید. در قابلمه متوسطی شکر ، آب و قهوه را مخلوط و روی حرارت متوسط به پایین هم بزنید تا شکر حل شود، سپس شکلات را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا کاملا حل شده و یکدست شود و از روی حرارت کنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را در ظرفی با چنگال هم زده و وانیل را به آن اضافه کنید ، سپس به ارامی مایه شکلاتی را به ان اضافه کرده و مرتب هم بزنید ( مایه کمی دانه دانه است ) و کنار بگذارید. در ظرفی آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و به مایه شکلات اضافه کنید. سپس در ظرف بزرگی با درجه موسط همزن برقی ، سفیده را بزنید تا حجیم شود . کمی از سفیده را به مایه شکلاتی اضافه کنید تا کمی رقیق شود ، سپس مایه را به سفیده اضافه نموده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید و در قالب بریزید.کیک را در فر گرم شده و با حرارت 175 درجه سانتی گراد ، به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که اگر با انگشت روی آن را فشار دهید ، به حالت اول برگردد ، بپزید . سپس کیک را داخل قالب به مدت 10 دقیقه روی پنجره سیمی خنک کرده ، سپس دور قالب را آزاد و کیک را کاملا سرد کنید . سپس کیک را برش داده و روی آنها را با خامه ی زده شده و توت فرنگی تزیین کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.