سوفله قارچ یه غذای ساده و خوشمزه و در عین حال سالم هست ، اگر دنبال یه غذای بدون گوشت و راحت هستین این سوفله رو بهتون پیشنهاد می کنم نوش جان
برای مشاهده دستور پخت به ادامه مطلب بروید...........
مواد لازم
قارچ درشت = نیم کیلو
روغن زیتون = به مقدار لازم
سرکه بالزامیک = 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل = به میزان دلخواه
تره فرنگی = 2 شاخه
اسفناج = نیم کیلوگرم
روغن = 4 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزای رنده شده = تقریبا 100 گرم
طرز تهیه
قارچ ها را خیلی آرام و با سرعت در زیر آب سرد شسته و در سینی فر بچینید. داخل آن ها را با روغن زیتون و بالزامیک پر کنید ( تقریبا هر کدام یک قاشق چایخوری لازم دارد ) و نمک و فلفل بزنید. سینی را به مدت 5 دقیقه در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد، گرم شده بگذارید. در این فاصله قسمت سفیده تره فرنگی را حلقه ای نازک خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود . اسفناج ها را هم خرد کرده و کمی تفت دهید. قارچ ها را از فر خارج کرده داخل آن ها را از مایه سبزیجات پر کنید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.