گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

سوفله قارچ



سوفله قارچ یه غذای ساده و خوشمزه و در عین حال سالم هست ، اگر دنبال یه غذای بدون گوشت و راحت هستین این سوفله رو بهتون پیشنهاد می کنم      نوش جان 


برای مشاهده دستور پخت به ادامه مطلب بروید...........


 

مواد لازم


قارچ درشت = نیم کیلو

روغن زیتون = به مقدار لازم

سرکه بالزامیک = 4 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل = به میزان دلخواه

تره فرنگی = 2 شاخه

اسفناج = نیم کیلوگرم

روغن = 4 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزای رنده شده = تقریبا 100 گرم


طرز تهیه


قارچ ها را خیلی آرام و با سرعت در زیر آب سرد شسته و در سینی فر بچینید. داخل آن ها را با روغن زیتون و بالزامیک پر کنید ( تقریبا هر کدام یک قاشق چایخوری لازم دارد ) و نمک و فلفل بزنید. سینی را به مدت 5 دقیقه در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد، گرم شده بگذارید. در این فاصله قسمت سفیده تره فرنگی را حلقه ای نازک خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود . اسفناج ها را هم خرد کرده و کمی تفت دهید. قارچ ها را از فر خارج کرده داخل آن ها را از مایه سبزیجات پر کنید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیر طلایی شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.