گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

سالاد ژامبون و سبزیجات


این سالاد برای کسانی است که به سلامتیشان اهمیت می دهند   برای مشاهده دستور به ادامه مطلب بروید.....


 


 سالاد ژامبون و سبزیجات
مواد لازم:سس فرانسوی= یک و نیم پیمانه
روغن زیتون=
2 قاشق سوپخوری
نمک وفلفل = به مقدار لازم
اب لیمو = 2 قاشق سوپخوری
ریحان = 100 گرم، خرشده
جعفری = 50گرم ، خرد شده
خیار شور = 50گرم ، خرد شده
گوجه فرنگی = 50گرم ، خرد شده
ژامبون = 400 گرم ، خرد شده
کاهو = 100 گرم ، خرد شده
کلم = 100 گرم ، خردشده
جوانه ی گندم = 50 گرم
نخود فرنگی = 50 گرم ، پخته و یا کنسروی
ذرت = 50گرم ، پخته ویا کنسروی
 


طرز تهیه:

سس فرانسوی را با روغن زیتون، نمک، فلفل وآبلیمو مخلوط کنید. سپس بقیه ی مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. اگر می خواهید سالاد را مدتی دریخچال نگهداری کنید، بهتر است که گوجه فرنگی را اضافه نکید و هنگام سرو آن را را به سالاد بیافزایید.
امیدوارم از خوردنش لذت ببرید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.