گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

گروه پارسی وینا

علمی فرهنگی هنری

مافین اسفناج و پنیر


یه پیش غذای خوشمزه که بهتون پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید    نوش جان


برای مشاهده دستور پخت به ادامه مطلب بروید...........

 

 مواد لازم


اسفناج پخته = 200 گرم

آرد = 350 گرم

بیکینگ پودر = 2 قاشق چایخوری

نمک = یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ = 2 عدد

ماست = 250 میلی لیتر ( 1 پیمانه )

روغن زیتون یا مایع = 60 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه )

پنیر فتا = 200 گرم



طرز تهیه


اسفناج را بدون آب بپزید تا آب آن کشیده شود و کمی با چنگال له کنید. آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ ، ماست و روغن را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید. مواد تخم مرغ را به مواد خشک بیفزایید و هم بزنید تا مخلوط شود . اسفناج را به آن اضافه کنید . در آخر پنیر تکه تکه شده را به آن اضافه کنید . مایه را در قالب های مافین که از قبل چرب کرده اید یا کاغذ قرار داده اید ، بریزید تا یک سوم سر آن خالی بماند. قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.