یه پیش غذای خوشمزه که بهتون پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید نوش جان
برای مشاهده دستور پخت به ادامه مطلب بروید...........
مواد لازم
اسفناج پخته = 200 گرم
آرد = 350 گرم
بیکینگ پودر = 2 قاشق چایخوری
نمک = یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ = 2 عدد
ماست = 250 میلی لیتر ( 1 پیمانه )
روغن زیتون یا مایع = 60 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه )
پنیر فتا = 200 گرم
طرز تهیه
اسفناج را بدون آب بپزید تا آب آن کشیده شود و کمی با چنگال له کنید. آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید . تخم مرغ ، ماست و روغن را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید. مواد تخم مرغ را به مواد خشک بیفزایید و هم بزنید تا مخلوط شود . اسفناج را به آن اضافه کنید . در آخر پنیر تکه تکه شده را به آن اضافه کنید . مایه را در قالب های مافین که از قبل چرب کرده اید یا کاغذ قرار داده اید ، بریزید تا یک سوم سر آن خالی بماند. قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.