این کیک خیلی خوشمزه هست، حتما پیشنهاد می کنم این کیک رو درست کنید، برای عصرونه همراه با چای خیلی می چسبه . امیدوارم از خوردنش لذت ببرید. نوش جان
کیک موکا ( Moka cake)
مواد لازم برای 9 برش
شکر = سه چهارم پیمانه
آب = یک دوم پیمانه
پودر قهوه اسپرسو = یک قاشق سوپخوری ( یا قهوه معمولی 2 قاشق سوپخوری)
شکلات تلخ یا کم شیرین 60 درصد = 100 گرم ، خرد شده
زرده ی تخم مرغ = 2 عدد
وانیل = یک چهارم قاشق چایخوری
آرد = یک سوم پیمانه ( 50 گرم )
پودر کاکائو = یک دوم پیمانه ( 35 گرم )
سفیده ی تخم مرغ = 5 عدد
خامه ی زده شده = 120 گرم
توت فرنگی برش داده شده = یک و یک دوم پیمانه ( یا شاه توت )
طرز تهیه
قالب گرد کمربندی 23 سانتی متری را چرب کرده و کنار بگذارید. در قابلمه متوسطی شکر ، آب و قهوه را مخلوط و روی حرارت متوسط به پایین هم بزنید تا شکر حل شود، سپس شکلات را اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا کاملا حل شده و یکدست شود و از روی حرارت کنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را در ظرفی با چنگال هم زده و وانیل را به آن اضافه کنید ، سپس به ارامی مایه شکلاتی را به ان اضافه کرده و مرتب هم بزنید ( مایه کمی دانه دانه است ) و کنار بگذارید. در ظرفی آرد و پودر کاکائو را مخلوط کرده و به مایه شکلات اضافه کنید. سپس در ظرف بزرگی با درجه موسط همزن برقی ، سفیده را بزنید تا حجیم شود . کمی از سفیده را به مایه شکلاتی اضافه کنید تا کمی رقیق شود ، سپس مایه را به سفیده اضافه نموده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید و در قالب بریزید.کیک را در فر گرم شده و با حرارت 175 درجه سانتی گراد ، به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که اگر با انگشت روی آن را فشار دهید ، به حالت اول برگردد ، بپزید . سپس کیک را داخل قالب به مدت 10 دقیقه روی پنجره سیمی خنک کرده ، سپس دور قالب را آزاد و کیک را کاملا سرد کنید . سپس کیک را برش داده و روی آنها را با خامه ی زده شده و توت فرنگی تزیین کنید .